Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Digitürk'ten maç kaydedilmiyor

Digitürk, ekranda izlediklerimizi kaydetme ve dilediğimiz anda izleme imkanı veren 'plus' sistemini tanıtırken "Artık, televizyon akışlarına mahkum değilsiniz. İstediğiniz dizi ya da maçı dilediğiniz anda izleyebileceksiniz" diyordu. Hatta Muhteşem Yüzyıl ile çakışan maçları betimlemek için penaltı atan padişah bile izlemiştik. Ne var ki, bizim padişah hep ofsaytta!..
"Acaba benim cihazım mı arızalı?" diye düşünürken, birkaç izleyiciden daha aynı konuda şikayet gelince bu yazıyı kaleme alma ihtiyacı duydum. Efendim, Lig TV'nin verdiği maçları özellikle de HD yayınları kaydedip daha sonra izlemenin imkanı yok. Nedeni, yaptığınız kaydın sürekli görüntü atlaması...
Sanırım Digitürk'çüler telif haklarını korumak ve kötü niyetli kopyacıların önünü kesmek için böyle bir uygulama başlattılar. Ama 'dilediği yayını istediği zamanda izlemek için' Digitürk Plus'a her ay onca para ödeyen vatandaş ne olacak?
Bu lüksü onların elinden almaya kimin, ne hakkı var? (Bu konuda şikayeti olanlar lütfen e-posta yoluyla köşemize ulaşsınlar. Hepsini topluca Digitürk'e ileteceğim.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA