Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aydınlatma fişeği

FİFA'nın yaptığı 2012'nin en başarılı futbolcuları sıralamasında, ülkemizde top koşturan bir tek oyuncunun ilk 100'e girememesini değerlendiren bir spor yorumcusu göremedim ne yazık ki. Ama bana göre Türk futbolunun halini ortaya koyan en önemli veriydi.
Elalem futbol şöleni izlerken, biz kendi ligimizde keçi boynuzu tadıyla yetiniyoruz demek ki...
Listeye girebilen tek Türk ise Almanya'daki gururumuz Mesut Özil'di.
Ancak Mesut'un geçen hafta magazin programlarına yansıyan görüntüsü, karizmasını çizecek cinstendi.
Mesut, futbola verilen arayı değerlendirmek için İstanbul'a gelmiş. Bir hafta boyunca İstanbul gecelerinin altını üstüne getirmiş.
Ee dinlenmek, eğlenmek onun da hakkı tabii. Gelin görün ki, Mesut gecelere 'akarken' montunun kapişonunu burnuna kadar çekmiş.
Neden?
Tanınmamak için...
İyi de böyle çok daha dikkat çekici olmadın mı be güzel kardeşim?
Elini kolunu sallaya sallaya gelseydin, belki de seni tanıyan magazin muhabiri bile çıkmayacaktı. (Yaz boyunca Antalya'ya, Bodrum'a ünlü yağıyor. Türkiye'de tatil yaptıklarını bir hafta sonra elin Hello dergisinden öğreniyoruz) Ama Mesut ne yaptı? Yarattığı gizemle(!) paparazziler için adeta aydınlatma fişeği fırlattı.
Futboldaki en büyük yeteneği 'markajdan kurtulmak' olan böylesine zeki ve kıvrak bir futbolcunun aynı mahareti bar kapılarında gösterememesi ilginç!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA