Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gözümüze sokmayın!

Kanal D'deki Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının bir bölümüyle ilgili şikayetler giderek artınca, ben de bu eleştirilerin tümünü özetler mahiyetteki Şenel Akdağ'ın mektubunu yayınlama ihtiyacı hissettim.
Efendim, sunucu İlker Ayrık'ın başarısını bu sütunlarda ve katıldığım programlarda defalarca dile getirdim.
Ancak yarışmanın bir bölümü var ki; hem İlker'in sempatisini, hem de programın halka yakın duruşunu tehdit ediyor. Yemekli yarışmalar öncesinde ya da konuklardan gelen ikramların tadılma aşamasında sevgili İlker Ayrık, bu seremoniyi biraz abartıyor.
İşte okurumuzun bu konudaki şikayeti:
"İyi çalışmalar Yüksel Bey. Sizin Yakından Kumanda köşenizi istisnasız her gün takip ediyorum. Yorumlarınız, tespitleriniz takdire şayan. Sizin aracılığınızla dilek ve şikayetlerini bildiren takipçileriniz gibi benim de bildirmek istediğim bir konu var.
Kanal D'de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir programını severek takip ediyoruz. Özellikle sunucusu İlker Bey'i ailemizden biri gibi sevmekteyiz. Fakat programda yer alan yemekli yarışmalarda ve İlker Bey'e sunulan ikramlar sırasında ballandıra ballandıra, seyircinin gözüne sokula sokula yapılan yemek seremonisi beni çok üzmekte. Sonuçta alan var, alamayan var, hamile olan var veya bir hastalığı yüzünden onları yiyemeyenler var. Kanal D gibi bir kanalın ve özellikle İlker Bey gibi birinin bunları düşünmesi gerekmez mi?
Konuyla ilgilenip köşenizde yayınlarsanız çok sevinirim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA