Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnsanlığına sağlık!

Zamanında bu köşeden övgüler düzdüğümüz Gülsüm annemiz, bu kez de Ruslar'a 'insanlığı' hatırlattı.
Gülsüm Karadayı, 2008 yılında bir yakınını ziyaret için gittiği Antalya'daki hastanede karşılaştığı, trafik kazası geçirip bilincini ve pek çok fiziki yeteneğini yitiren gence acıyarak onu evine almıştı. Doktorların "Yakında ölür" dediği gence 'Umut' adını vererek, ona öz annesi gibi bakmıştı.
Umut, geçen hafta Rus gazeteci Andre Malahov'un programına Gülsüm annesi ile beraber çıktı. Sunucu, ona Rusça hitap edince, elini sıkarak tepki verdi.
Malahov daha sonra "Senin Rusya'daki yakınlarını bulmaya çalışıyoruz. Beni anlıyorsan dilini çıkart" deyince Umut, dilini çıkartarak işaret verdi.
Tüm stüdyonun gözyaşına boğulduğu bu anlarda bir Rus milletvekili de gelerek Gülsüm Karadayı'nın önünde diz çöküp onun elini öptü. (Bizim vekiller arasında Gülsüm anneden haberi olan var mıydı acaba?)
Köşemiz, kimilerine 'fazla romantik' gelebilir. Ama giderek kaybolmaya başlayan 'insanlığın' izlerine rastlayınca, keyfini çıkarmadan yapamıyorum. İnsanlığına sağlık Gülsüm Anne...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA