Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Umut Işığım

İstanbullular'dan bir türlü beklenen ilgiyi göremeyip AVM kısmı kapatılarak tamamen rezidansa dönüştürüleceği konuşulan Astoria için üzülüyorum.
Çünkü sakin ve dingin havası, elit müşteri profili ile en sık ziyaret ettiğim mekanlardan biriydi. Eğer sinema katı kapatılırsa da en çok buna üzüleceğim. Zira kentin en konforlu sinema salonları buradaydı.
Sinema bölümünün sadece teknik donanımı ile değil, 'hizmet kalitesi' ile de üstün olduğunu çarşamba günü bizzat yaşayarak gördüm. Umut Işığım filmi için bilet istediğimi söyleyince, gişedeki son derece nazik ve ilgili genç adam, "Yalnız bir konuyu bilginize sunmak istiyorum. Filmin ilk 15 dakikasında saç teli kalınlığında bir çizik görünüyor perdede. Bize ulaşan kopyada bir hata var. Akşam seansında değişecek ama şimdilik böyle izleniyor, kabul ederseniz tabii. Ben önceden uyarmak istedim" dedi.
Hiç itiraz etmeden biletlerimizi aldım. Oysa otomobille 10 dakika uzaktaki bir başka salona pekala gidebilirdim.
Galiba beni filme çeken, müşteri memnuniyeti ve duyarlılık adına o gişede beliren Umut Işığım idi...
Filme gelince: Aklımda çok daha çarpıcı bir final vardı. Hayal kırıklığına uğradım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA