Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sakın uyuşmayın!

Serap Ezgü, birkaç gündür FOX'taki Serap ile Yeni Bir Hayat programında son derece önemli bir memleket, hatta insanlık meselesini işliyor:
Uyuşturucu bağımlılığı...
Programı izleyip de etkilenmemek imkansız. Evlatları uyuşturucunun pençesinde kıvranan anneler, babalar konuşuyor programda. İnsanın seyrederken yüreği parçalanıyor.
Bir genç, yılbaşından iki gün önce uyuşturucunun etkisiyle annesini yumruklayıp çene kemiğini kırmış. Ana yüreğı işte, kızamıyor evladına...
"Bu hastalığın pençesinden kurtulmalı" diyor umutla. Antalya'dan, İzmir'den acılı anneler bağlanıyor programa. Evlatları daha 23-24 yaşlarında. Henüz 13-14 iken düşmüşler uyuşturucu batağına.
Hele 23 yaşındaki genç Umut'un anlattıkları... Adeta yardım çığlıkları atıyordu kurtulmak için. İstanbul'da her üç köşeden ikisinde 'torbacı' denilen uyuşturucu satıcıları bulunduğunu söyledi. Ve uyuşturucu baronlarının yeni hedefinin 11 yaşındaki çocuklar olduğunu haber verdi... (Yazıyla 'onbir')
Donarak ölmeden önce uyuşur insanlar. Tatlı bir uykuya daldıklarını sanırlar. Sakın uyumayalım, uyuşmayalım. Sen dürtmeye devam et Serap Ezgü.
Yanındayız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA