Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nice Koçyiğit'ler...

Reklamcılar baktılar ki dizilerin içine verdikleri reklamlar izlenmiyor, millet reklam kuşağı başladığında kaçacak delik arıyor; onlar da çareyi 'reklamları dizileştirmekte' buldular.
Şimdi herkes merak içinde bu 'reklam dizilerinin' yeni bölümlerini bekliyor. Murat Boz ile motosikletli kız birbirlerine aşık olacaklar mı, benzincide çalışan Gülse Birsel 'karşının aksisi' yakışıklı müşteriyi tavlayıp mutlu bir yuva kurabilecek mi?..
Ama bu konuda en büyük prodüksiyonun altına bir GSM şirketi imza atmış görünüyor.
Ekrandaki tarihi dizi modasından hareket ederek, pek çok dizi yapımcısını kıskandıracak bir reklam projesini başlattılar.
Başarılı yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın kaptanlığında çekilen, İşler Güçler dizisinin popüler oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz ve Ayşe Tolga'nın katılımı, Cahit Berkay'ın müzikal kişiliği ile destek verdiği yeni reklam kampanyası çok ses getireceğe benziyor.
Ama kampanyanın sürprizleri bunlardan ibaret değil. Duyduğuma göre Yeşilçam'ın efsanelerinden Hülya Koçyiğit de kampanyanın yeni reklam filmlerinde rol alacakmış.
Ne diyelim? Gazaları mübarek olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA