Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Olimpiyatı kaldırın(!)

Spor kahramanım Lance Armstrong'un Fransız Bisiklet Turu'ndaki neredeyse tüm birinciliklerini doping sayesinde elde ettiğini açıklamasıyla, can evimden vurulmuştum.
Ardından, hepimizin NBA'deki gururu Hidayet Türkoğlu'na doping kullandığı gerekçesiyle verilen 20 maçlık ceza haberi, yaramı yeniden kanattı...
Doping ve şike, sporu öldürüyor. Benim de spor sevgimi...
Dünyanın değişmez kuralıdır. Paranın çok olduğu yerde mutlaka kanunsuzluk da olur. Televizyon yayın hakları, sponsorluk ve reklam gelirleri; sporun ruhunu şeytana sattı. Artık olimpiyat yapılmıyor da, sanki ülkeler arasında gizli bir 'biyolojik ve kimyasal savaş' yaşanıyor.
Ata sporumuz güreş de olimpiyatlardan kovulmak üzere... Sebeplerinden biri de dopingin en fazla yapıldığı branş olması.
Oldu olacak, olimpiyat köyleri yerine laboratuvarlar kurulsun. Ülkeler; olimpiyatlara sporcu değil de, geliştirdikleri en güçlü doping ilacının numunesini göndersinler. Kimin ilacı iyiyse, madalyaları o alsın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA