Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Alışkanlık yaptı

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sembol sunucusu sevgili Kenan Işık, daha önce de sesli soruyu sorarken, yanıt olan türkünün adını (Bitlis'te Beş Minare) yanlışlıkla ağzından kaçırıvermişti. Önceki gece de aynısı oldu.
İzmirli yarışmacı Hazal Böke'nin karşısına "Günümüzde espri konusu olan, eski Türk filmlerinde 'Hayır, olamaz' gibi kelimelere eklenen harf hangisidir" sorusu çıktı.
Kenan Işık soruyu okurken ünlü kelimeleri "Nayır, nolamaz" şeklinde telaffuz ederek yanıtı da vermiş oldu. Hatasını fark eden Işık, gülümseyerek, "Bir kere daha aynı şey başıma gelmişti, internete düşmüştüm" dedi. Sanırım bu 'pembe' hatalar, Kenan Işık'ın içinde saklamaya çalıştığı "Yarışmacılara daha fazla para kazandırma" güdüsünden kaynaklanıyor.
Aynı gece yaşanan bir başka ilginç olay ise, Çağan Türker adlı yarışmacının bip'lenen küfrüydü.
"Fil yutmuş boğa yılanı hangi kitabın resmidir?"
(Doğru yanıt: Küçük Prens) sorusunu karşısında görünce "H..s...r" çeken yarışmacının bu istem dışı refleksi, programın banttan yayınlanması sayesinde bir skandala dönüşmeden bip'lendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA