Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TT Arena ucuz kurtuldu

GEÇEN perşembe gecesi Aziz Yıldırım'ı protesto etmek için bazı taraftarların Şükrü Saracoğlu Stadı'na attığı paraşütlü aydınlatma fişeklerinin tatbikatı; önceki gece TV 8'deki Telegol programında yapıldı. (Seyircisiz maçta, sahaya fişek atılan tek maça ev sahipliği yapan ülke olarak bir kez daha tarihe geçtik! UEFA'nın ne ceza vereceğini merak ediyorum doğrusu.
Zira böyle bir suçun da, cezasının da kurallarda herhangi bir karşılığı olduğunu sanmıyorum.)

ÇOK RİSKLİ
Muhabir Yasin Dallı, bir uzman eşliğinde aydınlatma fişeklerini dışarıdan TT Arena Stadı'na attı. Fişek, tatbikat sırasında yanarak stadın içine düşerken, stüdyodaki Telegol yorumcuları ile beraber ekran başındaki sporseverler de büyük endişe yaşadılar.
Neyse ki, daha sonra fişeğin söndüğü ve herhangi bir tehlike yaşanmadığı bildirildi. (Şükrü Saracoğlu Stadı'na atılan fişek, bayrağı tutuşturmuş ve büyük tehlike yaratmıştı.) Bu tatbikatın ardından, fişeğin ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmak için ikinci bir deneme daha yapıldı.
Ekip, fişeği yere paralel şekilde fırlatarak yangın tehlikesinin büyüklüğünü kanıtlayacaktı.
Ama fişek, hedeflenen duvarı aşıp boş araziye doğru gözden kayboldu.
Neyse ki şans, Telegol ekibinden yanaydı da, TT Arena ve Aslantepe yanıp kül olmaktan kurtuldu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA