Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ruslardan bıkmadınız mı?

Yok, yok; çapkın erkeklerin 'kaçak kesim' maceralarından söz etmeyeceğim. Benim derdim, son dönemde haber bültenlerimize iyice musallat olan Rus otomobillerinin içine yerleştirilmiş kamera kayıtları ile...
Neredeyse her gün Rusya'dan bir kaza görüntüsü bültenlerde yer alıyor.
Anladığım kadarıyla Rusya'da bazı araçların içine yolu gözleyen kameralar yerleştirilmiş.
İçinde kamera bulunan araç; buzlu yolda yalpalıyor, sonra karşıdan gelen koca TIR'la çarpışıyor. Ön camın kırıldığını, kaputun kağıt gibi buruştuğunu görüyoruz.
Görüntünün sonrası yok. Olmasın da zaten...
Ya da kameralı araç, bir yayaya çarpıyor. Adam, cama yapışıyor. Neredeyse bademciklerini göreceğiz. Bunu 'haber' diye dayıyorlar ekrana...
Şimdi kimse çıkıp da, "Bu görüntüler, sürücüleri daha dikkatli otomobil kullanmaya yöneltmek için" filan diye martaval okumaya kalkmasın. Eski koca cinayetlerinin her gün haber bültenlerine konu olması, nasıl bu vahşeti önlemediyse, hatta eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüp çoğalmasına yardımcı olduysa; kaza görüntüleri de dehşetten reyting damıtmaktan öteye bir fayda sağlamayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA