Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gündem: Efes klibi

Anadolu Efes Basketbol Takımı için çekilen klip, geçen haftanın en çok ilgi gören konularından biriydi.
İlk gün klibi ne kadar beğendiğimi anlatan yazıyı kaleme almıştım. Bir sonraki yazımda ise klibin özgün bir fikir olmadığını, daha önce yapılan iki organizasyondan 'esinlenildiğini' dile getirmiştim.
Okurumuz Recep Çelik de, benim gibi 'özgünlüğün, özgürlük olduğuna' inananlardan.
İşte değerlendirmesi:
"Bugün (26 Şubat Salı) yayınlanan 'Efes klibi orjinal mi?' başlıklı yazınız için teşekkür ederim. Bu alanda kariyer yapmaya ve yerleşmiş olan birtakım etik olmayan kuralları, değiştirmeye çalışan biri olarak teşekkür ediyorum. Zira Anadolu Efes kampanyası gibi kampanyalar; hem firmaların boş yere yaratıcı zannetikleri ajanslara para vermelerine yol açıyor, hem de bu ülke topraklarından yaratıcı işler çıkmasını engelliyor. Sık sık gençlerle bir araya gelip onlarla beyin fırtınası yapıyorum. Özellikle reklam ve pazarlama alanında doğru motivasyon ve yönlendirme ile dünyada saygı duyulacak nitelikte işler çıkacaktır. İlginiz için tekrar teşekkürler."
Beti Özsezikli adlı okurumuz ise aynı kliple ilgili hepimizin dikkatinden kaçan bir detaya değinmiş:
"Efes reklamının sonunda, klipte kullanılan Senden Daha Güzel isimli parçanın Duman grubunun şarkısı olduğu bir ibareyle belirtilseydi hoş olurdu. İlgililere duyurulur..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA