Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yine mi sahte?

Kanal D'nin yayınladığı Şanslı Masa'nın 'doğal ve inandırıcı olmadığı' yönündeki eleştiriler devam ediyor. Bu kez de okurumuz Renzo Rezai'nin tespitlerine kulak verelim:

KAMERA GÖRÜNDÜ
"Merhaba Yüksel Bey, cumartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Şanslı Masa programını izlediniz mi? İzlemediyseniz, lütfen izleyin ve Türk insanıyla nasıl dalga geçildiğini görün!
Benim bu programın formatı hakkında bilgim yok ama mantıken yarışmacı olanlardan birinin olaydan hiç haberdar olmaması gerekiyor.
Cumartesi günü yayınlanan programda bir kadından annesini kandırması isteniyor. Anne ve kız dışarıyı gören büyük bir camın önünde oturuyorlar ve dışarısı da çok net bir şekilde görünüyor.
Dışarıdaki insanlar, içeride kamera olduğunu ve program çekildiğini görüyor olmalılar ki; sürekli kameraya bakıp duruyorlar. Öyle ki, kameraya bir tek el sallamadıkları kalıyor. Yani yarışmacı olan anne ve kızın her şeyden haberi var, danışıklı dövüş yapıyorlar. Bu olaya şahit olunca, acayip sinirlendim. Lütfen bu konuda bir yazı yazın..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA