Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ev yapımı reklam

GSM ve telekomünikasyon şirketlerinin televizyon reklam kampanyalarında nedense hep komedyenler kullanılıyor.
Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Şafak Sezer, Gülse Birsel, Binnur Kaya, Ümit Erdim ve Erdem Yener; hep güldürünün cazibesini kullanan reklam senaryolarıyla izleyicinin karşısına çıktılar. Kendi operatörlerinin çekim gücünü kanıtlamak için gökdelenlerden mi atlamadılar, otobüslerle tünellerden mi geçmediler, balıkçılarla denize mi açılmadılar...
Ama en komik reklamın senaryosunu yine hayatın ta kendisi yazdı.
FOX'un haber bülteninde izledim. Mersin'in Silifke ilçesine bağlı bir köyde yaşayan 73 yaşındaki Gündüz Dede ile eşi 70 yaşındaki Durdu Nine'nin cep telefonuyla konuşma çabaları trajikomikti.
Çiftin telefonları sadece tavana yakın yerde çekiyordu. Yaşlı çift, telefonla konuşmaları gerektiğinde türlü cambazlık yapıp koltukların tepelerine çıkıyor, yakınlarının sesini ancak bu şekilde duyabiliyorlardı. Telefonları ise gelen aramaların ulaşabilmesi için duvardaki guguklu saatin üzerinde, duvara asılı Kuran-ı Kerim'in yanı başında duruyordu.
Eminim bu haber, 'komik öykü' üretmek için kafa patlatan reklam metin yazarlarına yeni ufuklar açacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA