Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok gergedanın nalı!

Artık bu memlekette hiçbir şeye şaşırmam diyorum ama her gün ağzım yeniden bir karış açık kalıyor. Malum, sözde bitkisel içerikli, kerameti kendinden menkul birtakım ürünler hâlâ televizyonlarda çatır çatır pazarlanmaya devam ediliyor. Özellikle de cinsel gücü artırdığı iddia edilen terkiplerin bini bir para...
Sağlık Bakanlığı ise bunlarla mücadele etmek için kamu spotları yayınlıyor. Ne zaman?
Gece yarısından sonra... İyi de o saatler, söz konusu ilaçların 'tatbikat zamanı' değil mi? Nasıl görsün millet sizin kamu spotunuzu?

AKILLI ARILAR(!)
Bir de bal satanlar var ki, akıllara ziyan. Bu aralar rekabet öyle kızıştı ki, dokuz kilo balı 100 liraya satan bile var. Sanırsınız, adamın arıları çiçekten polen toplamıyor da, marketten kovana kavanozla bal taşıyor!
Flash TV'de gördüğüm cinsel gücü artırıcı son ilaç reklamı ise akıl uçuracak cinstendi:
Gergedan tozu...
Ee, yanına da minare gölgesi verseydiniz promosyon olarak?
Zaten gariban gergedanların soyu bu yüzden tükenmek üzere.
Afrika'nın savanalarında boynuzu (burun şeklindeki kıvrık çıkıntıları) kesilmemiş gergedan gören, hacı oluyor.
Zavallı hayvanları ya öldürüyorlar ya da uyuşturucu iğne ile bayıltıp burunlarını elektrikli testere ile kesiveriyorlar. Garipler, insan ırkının cinsel ihtiraslarına 'burunlarını soktuklarını' bilemiyorlar tabii... Kesilen burunlar, öğütülüp toz haline getirilerek ABD ve Avrupa'ya afrodizyak olarak ihraç ediliyor. (Aynı nedenle kaç Bengal kaplanı penissiz kaldı, bilen yok)
Ama benim Flash TV'de izlediğim reklamda son derece ilginç bir ibare vardı. 'Gergedan tozumuz Türkiye'de üretilmiştir' deniliyordu! Yoksa memlekette devekuşu çiftlikleri gibi gergedan çiftlikleri türedi de bizim mi haberimiz yok?
Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda üç-beş iktidarsız vatandaş ortak gergedana girer mi, girer!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA