Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

a Haber Cem'e Uzan'dı

Geçen hafta Hollanda'da çocukları ellerinden alınan Türk ailelerle ilgili haber dizisi için a Haber'e övgüler yağdırmıştık.
Meğer atv Haber Merkezi'nin özene bezene yaptığı özel haberin üzerine yatmışlar! Ama bu kez gerçek övgüyü hak ediyorlar. Muhteşem Cem Uzan röportajı için...
'Yaşamı en çok merak edilen Türk' olarak niteleyebileceğim Cem Uzan'ı, Paris'te yaşadığı Eyfel Kulesi manzaralı süper lüks dairesinde ziyaret eden a Haber ekibi, muhteşem bir röportaja imza attı.
Cem Uzan'ın şirketinde çalışmışlığım var. Fazla samimiyetim olmasa da, tavırlarına yakından şahitlik etmiştim. O snob, burnundan kıl aldırmayan, 'Her şeyin en iyisini ben bilirim' havasındaki adam gitmiş; yerine son derece sıcak, mütevazı, duygusal bir adam gelmiş. Sanırım bunda Uzan'ın Türkiye özleminin ve kendi vatanından bir insanla sohbet etmeye duyduğu hasretin de katkısı var. Tabii gizli bir halkla ilişkiler uzmanı olan Cem Uzan kendine yeni bir 'look' yaratmak için bu röportajı bir 'araç' olarak kullanmadıysa...

KAÇIŞI FİLM OLACAK
Röportajda en çok ilgimi çeken nokta, Uzan'ın Türkiye'den kaçış öyküsünü bir Hollywood filmi yapmaya karar vermesiydi.
Uzan, "Hayatımın hikayesini hazırlıyorum. Belli bir bölümü oluşmuş vaziyette ama henüz tamamlayamadım.
Çok yoruluyorum. Tahmin edersiniz ki, bunu hazırlamak duygusal olarak insanı çok yoruyor. Bu hikayeyi kesinlikle ve kesinlikle Hollywood'da film yapacağım" dedi. Cem Uzan iyi tüccardır. Eminim bu işten de iyi para kazanacaktır.
Cem Uzan'a "Türkiye'de en çok neyi özlediniz?" diye sorulduğunda verdiği yanıta hiç şaşırmadım: "Kıyı'da yemek yemeyi ve kafa çekmeyi özledim."
Uzan, "Hayatınızda unutamadığınız kadın var mı?" sorusuna önce "Kadınlar unutulur mu?" diye politik bir yanıt verdi ama sonra içinden geleni itiraf etmekte sakınca görmedi: "Derin Hanım'la (Mermerci) 18 ay süresince muhteşem bir aşk yaşadık. Asla unutamam."
Babası ve erkek kardeşi ile, Türkiye'den ayrıldığından beri hiç yüz yüze görüşmediğini de söyleyen Uzan, onların nerede olduklarını 'bilmediğini' söylediğinde ise sözleri vücut diliyle aynı lisanı konuşmuyor gibiydi.
Röportajda beni en çok şaşırtan ise İbrahim Tatlıses ile ilgili söyledikleriydi.
Sevdiği insanlardan uzakta olmanın çok zor olduğunu belirten Uzan, "İbrahim vurulduğunda tam bir hafta boyunca ağladım" dedi.
Özetle, ekranda özel habere ve farklı röportajlara hasret kaldığımız şu günlerde a Haber'in gerçekleştirdiği Cem Uzan röportajı, memlekette haberciliğin ölmediğine dair bir umut ışığı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA