Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor bereketi!

Çenemizi ve sütunlarımızı bolca meşgul edecek Survivor, Panama'nın İnci Adası'nda başladı.
"Bakalım adadan ne inciler dökülecek?" diye beklerken, daha dakika bir gol bir, kavga başladı.
Gönüllüler takımından Emel ve Duygu "Sen bana bağırdın, ben sana bağırmadım" tartışması yüzünden birbirlerine girdiler. Bunun üzerine Duygu kendini arkadaşlarından soyutlayıp tek başına 'eve' çıktı!
Gönüllüler'in işi daha ilk günden zorlaştı. Çünkü beslenmeleri için çok büyük önem taşıyan balık avlama seti ödüllü yarışmayı kaybettiler. Allah yardımcıları olsun. Ünlüler takımında ise aktör Cengiz Coşkun, müthiş adaleleri ile önce çıktı. Larissa ise şimdiden 'sempati güzeli' unvanını boynuna taktı. Grubun muziplik yükünü sırtlayan kişi ise beklendiği gibi Dağhan Külegeç oldu. Doğukan Manço'nun, babası Barış Manço'nun illüstrasyonunun yer aldığı tişörtle mücadele etmesi ise bana biraz 'SMS avcılığı' gibi geldi. Bence buna hiç gerek yoktu. Çünkü Barış Manço'yu unutamayanlar zaten 'mirasını' koruyup kollamasını bilecekti.
İnci Adası'ndaki halkın Survivor'ı dört gözle beklediği de ortaya çıktı. Nasıl beklemesinler ki? Beş patatesi 10 dolara çaktılar! Vallahi böyle fiyat tarifesi Yeniköy'ün sosyetik manavlarında bile yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA