Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu kıza dikkat!

Algıda seçicilik mi dersiniz, mesleki öngörü mü, yoksa tamamen şans mı bilmem. Dizi ve filmlerde gözüm hep 'gölgedekileri' arayıp buluyor. Onları keşfetmek ve sonra hızla yükselip kariyer edindiklerini görmek ise en büyük ödülüm oluyor.
İşte adının yanına 'tik' attığım son isim: İntikam dizisinin 'Aslı'sı Dilşad Çelebi...
Etkileyici bir fiziği var. (1.74 boy, 60 kilo) Kameranın en kalabalık ortamda bile seçip parlatacağı, ışıltılı bir yüze sahip.
Sesi, tonlaması, vurgulamaları yerli yerinde. Mimiklerini, vücut dilini kullanırken; abartmadan karakterin tüm özelliklerini yansıtmayı becerebiliyor.
Dizide Şahika Hanım'ın sürekli fırsat kovalayan hırslı asistanı 'Aslı' karakterini her hafta biraz daha büyütüp dikkatimizi bu kıza odaklamamızı sağlıyor.
Daha önce de birkaç dizide rol almış ama ben onu ilk olarak Seni Bana Yazmışlar'ın 'Burcu'su olarak hatırlıyorum.
Daha sonra Gönülçelen'de 'Selin' olarak da karşımıza çıkmıştı. İntikam'ın, bundan sonra içinde bulunacağı yapımlarda onu daha üst rollere taşıyacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA