Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cevap Soruda'ya teşekkürler

Öğretmen Gönül Koçhan'ın Cevap Soruda yarışmasıyla ilgili bir tespiti elime ulaştı. Koçhan'ın yazısını aynen yayınlıyorum:
"Sayın Aytuğ, ben emekli öğretmenim ve televizyonda özellikle bilgi yarışmalarını izlerim. Bilgi yarışmalarının, gençleri okuma ve öğrenmeye özendirmesi açısından çok önemli olduğunu düşünürüm. Bu arada yazılarınızı ilgiyle okuyorum. Kriterleriniz benim için önemli... Geçenlerde yazdığınız 'Televizyon okuyor, kitap seyrediyoruz' yazınıza katılıyorum. Ancak arada bir de olsa bazı programlar gerçekten kitap gibi okunuyor, bilgilendiriyor, izlerken zevk veriyor. Bunlardan birisi de Cevap Soruda yarışması... Sorular güzel hazırlanıyor. Özellikle Çanakkale Zaferi ile ilgili bölüm; duygu yüklü milli bir bayram havasındaydı. Sorular, görüntüler, Atatürk resimli kravatıyla sunucu uyum içindeydi.
Programı göz yaşlarım süzülerek izledim. Boş kutularla, boş programlarla saatlerce insanları boşluğa bırakanlara örnek olsun derim. Cevap Soruda yarışmasını hazırlayanlara teşekkür ederim. Köşenizde yazıma yer verirseniz mutlu olurum.
Teşekkür ederim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA