Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yine 'sehven' hata!

Köşemizin dikkatli takipçilerinden, sevgili dostum, Pop Saati programının efsanevi sunucusu Erhan Konuk bir kez daha sütunlarımıza katkıda bulunuyor:
"Sevgili Yüksel; daha önce Kim Milyoner Olmak İster?'de yapılan maddi hatanın bir benzeri daha, 15 Mart 2013 (Cuma) günkü programda yapıldı. Önceki hatayı hatırlatayım: Sesli soruda One Way Ticket adlı şarkıyı kimin seslendirdiği soruldu.
Şıklarda ise doğru cevap seçeneği bulunmuyordu. Doğru cevap; Boney M olarak verildi. Gerçek doğru cevap ise Eruption olacaktı.
Bu seferki de sesli bir soruydu. 'Dinlemekte olduğunuz Breakfast in America isimli şarkıyı aşağıdaki gruplardan hangisi seslendirmektedir?' diye soruluyordu. Cevap bu kez doğru verilmişti ancak çalan şarkı, aynı gruba yani Süpertramp'e ait The Logical Song'du.
Sevilen bir yarışma programında 'sehven' böyle hatalar olabilir. Ancak devamlı olursa, güven müessesesi yara alır. Sevgilerimle."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA