Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gong çaldı

DAHA Popstar 2013'ün jüri kadrosu ilk açıklandığında 'Eyvah' demiş ve hemen kaleme sarılmıştım.
Yüksek egolu iki jüri üyesi Bülent Ersoy ve Demet Akalın'ın büyük bir kavga potansiyeli barındırdığını, taze sunucu Burcu Esmersoy'un bu gerilimi azaltmakta yetersiz kalabileceğini yazmıştım.
Popstar'ın ilk bölümünde ikili arasında esen soğuk rüzgarlar, boks ringinde gongun çaldığının işareti gibiydi. Diva, bir ara Demet Akalın'dan "O manken kız" diye söz edince; Demet, Bülent Ersoy'un kulağına eğilip"Böyle konuşmaya devam edersen hiç hoş olmayacak" deyip kırmızı çizgilerini en başından belli etti. Demet, önceki gün Bebek'teki bir kafeteryada magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlarken de bu sürtüşmeyi doğrulayıp "Olacak böyle şeyler aramızda" deyiverdi.
Görünen o ki; zayıf ve renksiz yarışmacıların performansı, Popstar'ın izlenmesi için tek başına yeterli olmayacak. Bu durumda sönmeye yüz tutan ateşi biraz körüklemek gerekecek. Reyting adına en verimli 'yangın potansiyeli' ise şimdilik 'Diva-Demet sürtüşmesi' gibi görünüyor.
Eminim yarınki yarışma, 'iyi sesler keşfetmekten' daha çok 'Diva-Demet maçı' için seyredilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA