Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hoşgeldin Vasfiye Teyze

Gülse Birsel'e bir kez daha 'Helal olsun' dedim. Yine müthiş bir karakter yaratıp Yalan Dünya'ya ivme kazandırdığı için... Tahminlerimde yanılmazsam, 'Vasfiye Teyze' tipi, önümüzdeki haftaların en fazla konuşulan mizah fenomeni olacak ama bu karakterin bu denli büyük bir başarıyla hayata geçirilmesinde; Gülse kadar, seçtiği oyuncunun da payı büyük.
Orçun'un çılgın sevgilisi 'Eylem' rolüyle bu köşeden 'anında' övgü alan ('Bu kızın adını bir yerlere yazın' demiştim) Gonca Vuslateri, dizideki ikinci tiplemesini müthiş canlandırıyor. Her fırsatta Gamlı Baykuş gibi davranıp çevresindeki herkesin içine kasvet tohumları eken, en neşeli insanı üç dakika içinde hüngür hüngür ağlatıp intihara meylettirme becerisine(!) sahip Vasfiye Teyze; Gonca Vuslateri'nin kariyerinde tramplen tahtası olacağa benziyor.
Gonca da tıpkı rol arkadaşı Olgun Şimşek gibi aynı dizide birbirine taban tabana zıt iki karakteri canlandırarak, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye Şovu' yapıyor.
Sahi, dizinin yapımcısı bu iki oyuncuya çift yevmiye mi veriyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA