Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acayip göndermeler

İşler Güçler, televizyon sektörünün kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye devam ederken, zekice göndermelerde bulunmaktan da geri durmuyor.
Bu hafta dizi devam ederken sol üst köşeye '10. Ay' ibaresi yerleştirilmişti. Yani 10 aydır yayında olduklarını hatırlatıyorlardı. Bu, yayını süresince sürekli '10. Yıl' logosu kullanan Kurtlar Vadisi'ne bir göndermeydi. İşler Güçler dizisi, bazı yapımların ilk bölümünden sonra yayından kaldırıldığı acımasız reyting ormanında bir dizinin 10 ay bile dayanmasının 'başarı' olduğunu vurgulamak istiyordu.
Ancak İşler Güçler'in son bölümünde hem Tokatlılar'ı, hem de Seda Sayan ile Songül Karlı'yı kızdıracak bir diyalog yer aldı. Murat Cemcir, sevgilisi Pınar'ı ikna etmeye çalışırken "Ben Tokat'tan buraya şöhret olmak için geldim. Zaten bir tek Gazi Osman Paşa çıkmış bizim oradan. O da olmasaymış; caddelere, meydanlara, önemli yerlere isim koymak için Seda Sayan ile Songül Karlı arasında kalacaktık" dedi.
Başlarına iş güç açmasalar bari!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA