Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Soner'i maymun ettiler

Köşemizin Mersin Fahri Büro Şefi sevgili okurumuz Mustafa Taşvur yine görev başında. Bu kez Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki tuhaflıklara değinmiş:
"Yüksel Bey merhaba... Daha önce de bu köşede sıkça eleştirilen Öyle Bir Geçer Zaman ki, senaryo tıkanıklığından çok abuk bir diziye dönüştü.
Umarım Haziran ayını beklemeden bir an önce finalini yaparlar. Dün akşamki bölüm tam bir rezaletti.
Cemile'nin Mete ile olan o duygusal sarılma sahnesinin hemen arkasına, bu dizinin en romantik erkeği olan Soner'in, Bahar'la olan saçma sapan atışma sahnesi hiç ama hiç gitmedi. Güya dizide komiklik olsun diye o duygusal Soner'i resmen maymuna çevirdiler.
Günde ancak bir-iki plak ve kaset satabilen Hakan, gece kulübünde viskileri art arda deviriyor ve dükkana gelirken de birkaç şişe pahalı içki alıyor. O zamanları iyi bilirim; plak ve kaset fiyatları bu kadar pahalı değildi.
Hakan bu paraları nereden buluyor? Daha yazmadığım pek çok saçma olay var ancak bunlara değinmiyorum.
Daha da kötüye gitmeden bu diziyi tadında bitirmek, yıllar sonra da hatırlanmasını sağlamak için en hayırlısı olacaktır.
Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA