Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Atalay pişti gibi

Yetenek Sizsiniz birincisi komedyen Atalay Demirci ekranlarda iyice pişip tava gelmiş görünüyor. Şimdi iyi bir yapımcının elinde 'dövülüp' keskin bir kılıca dönüştürülme zamanıdır.
Nereden mi bu hisse kapıldım?
Önce Mesut Yar'ın Burada Laf Çok programında, sonra da Beyaz Show'da ortaya koyduğu performansı izleyince kanaatim kesinleşti.
Atalay, bazıları gibi 'metne göbekten bağlı' mizah yapmıyor. Doğaçlama yeteneği kuvvetli; bulunduğu ortamın ve seyircinin nabzınıelinde tutuyor. Ortamı istediği kıvama getirince de kırıyor lafların, esprilerin belini...
İki hafta önce Beyaz yine tatlı tatlı çarşafa dolanıp duruyordu.
Önce Atalay'ın seyirciler arasında oturan oğluyla uzun uzun sohbet etti.
Sonra Atalay'a dönüp "Sen evlenmiş miydin?" diye sordu. Ardından az önce adının Furkan olduğunu öğrendiği delikanlıya "Ragıp" dedi. Birazdan stüdyoya çağıracağı, Ali Ağaoğlu'nun internetteki sahtesini yanlış isimle anons etti, Atalay düzeltmek zorunda kaldı.
Beyaz, "Bu haftanın konusu: 'Bunadım ve...' olsun" dedi ama asıl bombayı yine Atalay patlattı: "Hakikaten ekibin çok iyi hazırlanıyor. Eğer sen de ayak uydurabilirsen, bu program bir 10 yıl daha gider!"
Evet, evet... Bu Atalay kardeş olmuştur.
Yakın bir gelecekte kendisini, kendi talk show programında görmek isteriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA