Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Büyük ıska!

Gözlerime inanamadım... Perşembe gecesi Fenerbahçe, tarihindeki en büyük başarıya imza atmış, Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselip Avrupa'nın en iyi dört takımı arasına girmiş ama maçı yayınlayan Star TV'de karşılaşmanın ardından tek görüntü, tek yorum yok.
Takım farkı gözetmeksizin, aklıselim her spor gönüllüsünün sevince boğulduğu karşılaşmanın ardından Star TV hemen reklama çıktı. Maçın en güzel, en coşkulu anları güme gitti. Bir ara tekrar Roma'ya dönüldü; 15 saniyelik yayında, spiker veda etti. Öylece kalakaldım.
Yahu Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğunun ardından Türk futbolunun kulüp bazında en büyük başarısı gelmiş; millet sokaklara dökülmeden önce Star ekranında takımının sevincini, coşkusunu vs... görmek için bekliyor.
Ama nerdeee...
Enfes muz orta gelmiş, Star'cılar altı pas içinde bomboş. Önlerinde kaleci bile yok. Vuramıyorlar. Iska!.. Kanalın sahibi kim? Ferit Şahenk? O kim? Tanıdığım, bildiğim en koyu Fenerbahçeli...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA