Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"İzninizle küfredeceğim"

İhbar üzerine pazartesi sabahı Turkmax kanalında sevgili Jess Molho'nun sunduğu Her Şey Tadında'yı izlemesem, müthiş olaydan haberim olmayacaktı.
Programda işletmeci Cem Dumlupınar'ın anlattıkları inanılır gibi değildi.
Etiler'de ünlülerin uğrak yeri olan bir mekanı işleten Dumlupınar, başından geçen ilginç olayları anlatırken, Can Tanrıyar'la ilgili bir anısını da paylaştı.

MÜŞTERİLER ONAYLAMIŞ
Can Tanrıyar sabahın erken saatlerinde geldiği mekanda; hem cep telefonu ile hem de kendi kendisine yüksek sesle konuşuyormuş.
Konuşması bir yana, sürekli küfür ediyormuş.
Bunun üzerine servis elemanları Tanrıyar'ın yanına gidip ricada bulunmuşlar, demişler ki, "Can Bey yüksek sesle küfür ediyorsunuz.
İsterseniz, sizi mekanın daha sakin bir bölümünde ağırlayalım, orada rahat rahat konuşursunuz."
Tanrıyar kabul etmemiş.
Demiş ki, "Ben içeri girdiğimde müşterilerinize telefonda küfürlü konuşacağımı söyledim, kendilerinden izin aldım; siz karışmayın..."
Personel inanmamış.
Bir-iki müşteri ile konuşmuşlar.
Müşteriler, Can'ı doğrulamış: "Evet, Can Bey gelip bir süre küfürlü konuşacağını söyledi ve bizden özür dileyip izin istedi.
Sakıncası yok, bırakın konuşsun..."
Bunun üzerine Tanrıyar sabah 06.00'da geldiği mekanda, saat 09.00'a kadar aynı tonda konuşmaya devam etmiş...
Can Tanrıyar yüksek sesle küfürlü konuştuğu için kabalık mı etmiş, yoksa mekanda bulunanlardan izin istemekle incelik mi göstermiş, bir türlü karar veremedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA