Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu Ronaldo banko oynar!

Bu hafta Beyaz Show'u Adanalı Ronaldo kurtardı desem, abartmış olmam. Ünlü Portekizli futbolcu Christiano Ronaldo'ya ikizi gibi benzeyen Adanalı Gökmen Akdoğan; bu haftaki şovun yıldızı oldu.
Gökmen, Ronaldo'ya müthiş benzerliğinin yanı sıra sempatik ve içten davranışlarıyla da herkesin sevgisini kazandı.

DİZİ DE OYNAMALI
Adana'dan İstanbul'a arkadaşlarının aralarında topladıkları otobüs parasıyla gelebilen, bileti olmadığı halde Galatasaray-Real Madrid maçına kapıdaki güvenlik görevlilerini sempatikliğiyle 'kafalayarak' giren, maç sonucu aynı yöntemle Ronaldo'nun yanına kadar gidip, ondan maç formasını bile alan Gökmen'in hikayesi adeta aksiyon filmlerine taş çıkarttı.
Eğer hislerim ve mesleki tecrübelerim beni yanıltmazsa; Gökmen'in öyküsü burada bitmez. Dizi yapımcıları ve özellikle de reklam ajansları eminim şimdiden harekete geçmişlerdir bile...
Adana'dan İstanbul'a arkadaşlarının aralarında topladıkları otobüs parasıyla gelebilen Gökmen, seneye bu zamanlar dizi ya da reklam setleri için 'özel uçakla' İstanbul'a getirilirse hiç şaşırmam...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA