Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'İyileşiyorum' İyileşmez!

BENCE yılın programıydı... Bu haftaki Beyaz Show gerçekten de kendini aştı.
Eminim; hem Beyaz'ın kendisi, hem de konukları bu kadar neşeli bir ortam olacağını önceden tahmin etmemiştir.
Sertab Erener, Tolgahan Sayışman ve Arda Türkmen'in kayışının kopmasına, stüdyonun kahkahadan yıkılmasına sebep olan ilk olay; Sertab'ın romantik şarkısı 'İyileşiyorum'a, Beyaz'ın çektiği 'kontra' klipti.
Eğer izlemediyseniz; görüntü paylaşım sitelerinden bulun ve atacağınız her kahkaha için önce Beyaz'ın sonra da benim ölmüşlerimin ruhuna dua edin...
Klip yayınlandıktan sonra Sertab ile Tolga bir türlü programın içeriğine dönemediler. Makaraları koyverdikçe, koyuverdiler.
Düşünüyorum da, Sertab bu şarkıyı bir daha sahnede canlı performansla nasıl icra edecek? Ya şarkının ortasında aklına Beyaz'ın klibi gelirse ne olacak?
Diyeceğim o ki, gitti güzelim şarkı...
Sadece Sertab mı?
Aralarında benim de bulunduğum milyonlar, bu şarkıyı bir daha aynı romantizm havası içinde dinleyebilirler mi? Yani İyileşiyorum'un ruhuna El Fatiha!

ORMANDAKİ KOLEKSİYON
Tolgahan Sayışman için hazırlanan skeç de muhteşemdi. Ali Ağaoğlu- Sinan Çetin ikilisinin gözbağlı reklamına ithafen hazırlanan skeçte Beyaz, Tolgahan'ın gözlerini bağlatıp bir ormana götürüyor.
Tolgahan gözlerini açtığında bir de ne görsün? Başta Kıvanç Tatlıtuğ olmak üzere, daha önce Beyaz'ın programına katılıp ünlü şovmenin karizmasını çizen bütün yakışıklılar orada eziyet görmekte!
Bu yıl Beyaz'ın hazırladığı harika skeçler, tatlı sohbetinin önüne geçti. Şov bu sayede bambaşka bir dinamizm kazandı.
Eminim bunda Beyaz'ın sıkça teneffüs ettiği Yalan Dünya'nın havasının da etkisi oldu. 16 yıldır ekranda kalıp da kendini tekrarlamayan, her seferinde çıtayı biraz daha üste koyan bir şov programı yapmak her babayiğidin harcı değil. Bravo Beyaz, tebrikler Uluğ (Aydeniz) ve tüm Beyaz Show ekibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA