Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sihirli çantalar

Gülderen Gültekin adlı okurumuz, Merhamet ve Karagül'ü eksen alarak, dizilerde bolca rastladığımız sihirli(!) çantalardan söz etmiş:
"Merhaba Yüksel Bey, bütün dizilerde olan bir saçmalıktan söz edeceğim: Zengin olsun, fakir olsun tüm karakterler ellerinde ya küçük bir spor çanta, ya da bir bavulla yolculuğa çıkıyorlar ama gittikleri yerde kabandan, çizmeye kadar her şeyleri değişiyor. Ben bir bavulla seyahate çıktığımda değil yedek kaban, günlük ihtiyaçlarımı bile içine zor sığdırıyorum.
Örneğin;
Merhamet'te Narin ile Fırat ellerinde küçük spor çantayla Yaslıhan'a gittiler. Ertesi gün kaban dahil olmak üzere tüm üst başları değişmişti. O minicik spor çanta, sadece kabanı bile zor alır.
Karagül dizisinde de Ebru, Halfeti'ye bir bavulla gitti. Ertesi gün iki dirhem bir çekirdekti. Hiç de inandırıcı değil..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA