Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fatmagül'ün suçu ne?

SURVIVOR'da en çok Fatmagül için üzülüyorum. Çünkü 'gerçek kazazede' o. Acapulco limanından kalkıp okyanusta batan bir kruziyerden şans eseri kurtulmuş tatilci gibi... Yarışmalarda en küçük bir fiziki direnci yok.
Duygu'nun bir ideali var ve daha yarışma bitmeden buna ulaşmış gibi... Ben onun artık 'işsiz oyuncu' olacağına ihtimal vermiyorum. Irmak'ın en azından su sporları eksenindeki yarışmalarda fiziki bir direnci var.
Bennu, dört çocuk annesi bir Amazon savaşçısı... Fatmagül bu kurtların içinde pek kuzu kaldı.
Üstelik şanssız da. Yumuşacık ağın üzerinde koşarken, omzunu sakatlayacak kadar... Survivor'ın bu kadar 'zarafete' tahammülü yok.
Fatmagül daha önce iki kez Survivor'a aday olmuş ama seçilememiş. Acun ve ekibi bu kadar dirençsiz bir karakteri adaya yollarken ne düşündü?
Gelin görün ki; son hafta seyirci, elenmek üzere Fatmagül'ü değil, Bozok'u tercih etti.
Ya adadaki kadınlara yönelik şiddet kadın izleyicileri tahrik etti ya da 'Türk halkı zayıfın yanındadır' tezi bir kez daha hayat buldu. Sebebi ne olursa olsun, işin içine SMS girince 'Survivor ruhu' yok oluyor gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA