Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aldım selamını Önder!

Geçen hafta bu sütunlardan; Antalya Televizyon Ödülleri'nden eli boş dönen ÖTV'nin sunucusu Önder Açıkbaş'ın, ilk programında ödül organizasyonunu ti'ye alacağını duyurmuştum; dediğini yaptı.
Sunucu; pala bıyıklı sarışın bir hanım olan Veral Saklan'dı. Jüri üyelerini duyunca çok şaşırdım: Yüksel Aytuğ, Cengiz Semercioğlu, Gani Müjde... Bu benim 'gıyaben' jüri üyesi olduğum ilk organizasyondu!
Ödülü alanlar da, verenler de ÖTV'nin kendi kadrosuydu. En İyi Belgesel ödülünü, ÖTV'nin yıldızı Prokan; belgesel seslendirmeleriyle hepimizi canından bezdirip hayata küstüren Tarkan'ın elinden kapıverdi. En İyi Sıradışı Eğlence Programı ödülü de Olacak O Kadar dururken, Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ÖTV'cesi olan Hareketin Kralı Bunlar'a gitti. Ama büyük sürpriz, En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde yaşandı. Herkes ödülün iki aday Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında paylaşılacağını sanırken, aradan sıyrılan isim, reklam kampanyalarındaki kan donduran oyunculuğuyla Ali Ağaoğlu oldu!..Bu arada ÖTV'nin hastası olduğum köşelerinden Mazvivor'da, beni bir sürpriz daha bekliyordu. Maganda sunucumuz, "Sonunda programımız medyadaki saygın yerini de aldı. Teşekkürler Yüksel Aytuğ" deyince, pek mahcup oldum. Aldım selamını Önder. Aleykümselam kardeşim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA