Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Irk ayrımı(!)

ACAYİP ırkçıyız vesselam(!) Ama tersi yönde; 'pozitif ayrımcılık' anlamında...
Geçen hafta Kim Milyoner Olmak İster?'in en renkli konuğu Adam Coulibaly idi. 31 yaşındaki siyahi yarışmacı; Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezundu ve aynı zamanda doktora öğrencisiydi. Türkiye'de tanıştığı bir Türk kızıyla evlendiğini ve 15 bin lira kazanıp bu parayla Mali'de yaşayan ailesini ziyaret etmek istediğini söyleyen Coulibaly, tribünlerden anında destek buldu. Doğru yanıtladığı her soruda izleyicilere kendini ayakta alkışlatan yarışmacı, 5 bin lira ile ayrılmasına rağmen bana göre Kim Milyoner Olmak İster?'in 'sempati güzeli' seçildi.
ABD ve bir zamanların Güney Afrika'sının tam tersi olarak; bizde siyahilere ayrı bir sevgi beslenir. 'Arap Bacı'dan başlamak üzere tiyatro, sinema ve ekranlarda siyahiler el üstünde tutulur. Allah her ülkeye bizdeki gibi 'ırk ayrımı' nasip etsin!
NOT: Son derbide GS'li Ebue'ye tribünden muz gösteren kendini bilmezi ise bizim milletten saymıyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA