Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yalan oldu memleket!

Bu aralar hepimizin içi kasvet doldu. Eminim sizin de içinizden camı açıp bağırmak geliyordur. Bizim Yakından Kumanda da okurların penceresi...
Efe Kul adlı okurumuz 'rahatlama hakkını' kullanmış:
"Bildiğim bir gerçek var artık. Türk insanının, dünyada en çok nefret ettiği insanlar yalnız ve yalnız, Türkiye'de yaşayan diğer insanlar. Sevgi, barış, kardeşlik, saygı, terbiye, nezaket, hanımefendilik, centilmenlik, beyefendilik, kibarlık, mertlik...
Kurban olduğum insani değerler, bu topraklarda artık çakma Çin malı. Birlik ve beraberlik kelimeleri, 'lanet gelsin' diyerek ceketini bile almadan çekmiş gitmiş bu ülkeden. Bu ülke insanları yalnızca bir şey istiyor. Kendisi gibi olmayan, kendisi gibi düşünmeyen herkes ölsün. Vatan ve millet kavramı şimdilerde zombilerin biricik sloganı.
Bir provokasyon olsa da şöyle bir güzel ölenler ve öldüreceklerimiz olsa, ama muhakkak bir ölüm olsa, ben de ardından içimdeki nefreti bir kere daha boşaltsam, ama ben her şekilde yaşasam diye düşünen 50 milyon insan çıkarırım ben bu ülkeden. 50 milyon insan, 7/24 kulakları kirişte, gözleri keskin, tam donanımlı nefret söylemleri ile hazır kıta halindeler. Geçen hafta bu insanların sayısı 40 milyondu. Ben neredeyim?
Ben... Her 10 milyon geçerken, 'Beni bu defalık da pas geçin' diyenlerdenim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA