Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ekip işi

Müge Anlı'nın iş disiplinine hayranım. Yıllardır var gücüyle uğraşıyor, adeta hayatını işine vakfediyor. Öyle ki, program konularına hakim olmak için hukuk master'ı bile yapan biri.
Bu tür programların 'ekip işi' olduğunu iyi bilirim. Herkesin aynı heyecanla işine sarılması, ortaya çıkacak ürüne en yüksek katkıyı sağlamak için fedakâ§rlıkta bulunması gerekir. Aksi halde her gün reyting listelerinde ilk 10'a girecek bir gündüz kuşağı programını ortaya koyamazsınız.
Müge, işlediği olayların bilimsel ve hukuki temeller üzerine oturması için avukatları ve psikologları canlı yayında hazır bulundurur ama cuma günü programda izlediğim bir görüntü, 'takım çalışmasının' ne boyuta geldiğini anlamama yetti.
Müge, olayla ilgili kameramanın bile 'mütalaasını' aldı. Kameraman; bir yandan çekim yaptı, diğer yandan da yerinde değerlendirmelerde bulundu. Bana göre bu, başarının tesadüfi olmadığının kanıtıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA