Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ekip tamamdır

Programcılığın 'ekip işi' olduğu konusunda Beyaz Show destan üstüne destan yazıyor.
Geçen sezona kadar program neredeyse tamamen Beyaz'ın sohbet becerisine terk edilmişti. Ancak konuklar havasında olmayınca; Beyaz programı cazip kılmak adına büyük güçlük çekiyor, adeta canlı yayında bunalım yaşıyordu.
Bu sezon sorunu harika bir şekilde çözdüler.
Beyaz Show ekibi kreatif olarak güçlendirildi. Şimdi bir 'Komedi Yaratım Ekibi' var. Öyle uçuk fikirler üretiyorlar, ortaya öyle cazip prodüksiyonlar getiriyorlar ki; Beyaz'ın omzundaki yükü yarı yarıya hafifletiyorlar.
Bu hafta 'rezistansı kireçlenen makinenin tamircisi' dizisi harikaydı. Hem fikir güzeldi, hem birbirinden ünlü oyuncuları oynamak için ikna etmek başarıydı, hem de kullanılan görsel efektler, benim diyen yapımcıyı bile kıskandıracak düzeydeydi.
11 dakika gibi, bir şov programı için hayli uzun sayılacak skeç; televizyon dizilerine öyle keskin ve komik göndermelerde bulundu ki, bizim sayfalar dolusu yazacağımız eleştirinin yerine geçti.
Bu arada Zor İşler'in sunucusu Dilara Gönder'in spor spikerliği yaptığı günlerdeki kafasını alıp Zor İşler görüntülerinin üzerine montajlamak dahiceydi. Ama beni asıl etkileyen; fikirden ziyade, bu ütopyayı hayata geçirmek için ekibin harcadığı takdire şayan teknolojik çabaydı.
Hiç abartmıyorum; Beyaz Show ekibi tek başına bir komedi dizisi hazırlayacak yaratıcılık, çalışkanlık ve teknolojiye sahip.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA