Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yazık değil mi?

ŞİMDİ UEFA kurulları, Fenerbahçe ile Beşiktaş'a şike yüzünden ceza kesip takımlarımızı ikişer-üçer yıl Avrupa kupalarından men ederse; bu takımların yöneticilerine ömür boyu hak mahrumiyeti cezaları getirirse ne olacak?
Futbolda doğacak bu kaosun hesabını kim verecek?
Tepkilerden çekinip 'günü kurtarma' telaşıyla iddiaları apar topar sümenaltı eden Futbol Federasyonu ve onun kendi kulübünde bile ibra edilmeyen başkanı bu vebalin altından nasıl kalkacak?
Peki Türkiye'de, UEFA'nın bu girişimlerinden haberdar olan bir tek Allah'ın kulu yok muydu? Şenes Erzik başta olmak üzere "Yahu kardeşim ne yapıyorsunuz?
Adamlar bu işin peşini bırakmaz.
Bu dosyalar öyle sizin istediğiniz şekilde kapanmaz. En kötüsüne hazırlıklı olun" diyecek bir kişi çıkmaz mı? "Boş verin transferi mıransferi, bu işin sonu kötü. Kendinizi kandırmayın" diyecek bir spor yazarı, yorumcusu yok muydu?
Bu nasıl bir istihbarat zaafiyetidir?
Türkiye'de kulağı delik tek kişi, olayı önceden haber alıp istifayı basan Aykut Kocaman mıdır?
Belli ki biz devekuşu gibi kafamızı kuma sokup UEFA'nın bizi sopayla dürtmesini beklemişiz. Karayı ak gösterip insanlara maç bileti, kombine, forma aldırmış, "Seneye Avrupa'da kesin final oynarız" diye yüreklerine boş ümitler şırınga etmişiz.
Yazık ki ne yazık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA