Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Özgür

KİTABIN ismi son derece tahrik edici: 'Bizim Ünlülerin Halleri...' Kapağında da yazarı Özgür Aras'ın ünlü yıldızlarla çekilmiş samimi pozlarını görünce "Eyvah, Özgür kariyerini mahvetmeye karar vermiş..." dedim.
Sandım ki kendisini ona emanet eden yıldızların sırlarını, foyalarını sayıp dökecek ama o an için Özgür'ün ne denli akıllı, mesleğine saygılı, sır tutmasını bilen, güvenilir biri olduğunu unutuvermiştim.
Nitekim, kitabın sayfalarını çevirdikçe bunun 'ünlülerin ipliğini pazara çıkaran' bir magazin derlemesi değil; ciddi ciddi 'akademik' bir dille yazılmış, son derece nitelikli ve hem ünlüler, hem ünlü olmaya karar verenler, hem de ünlüleri takip edenler için adeta 'rehber' olabilecek bir 'eser' olduğunu gördüm. Özgür, 'bilgiyi ve tecrübeyi' merak uyandırıcı, yaldızlı, janjanlı bir ambalaj içinde sunup hapı köftenin içine saklamayı başarmış. Bu bile bana göre başlı başına bir 'menajerlik' başarısı.
Tebrikler dostum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA