Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oturan adam

FENERBAHÇE'nin 'evlatları' birer birer öksüz kalıyor. Alex'ten sonra Semih Şentürk'ün de bileti kesildi.
O Semih ki, yıllardır Fenerbahçe'nin neredeyse kulübedeki amblemi gibi olmuştu. Tıpkı AKM'nin önünde 'duran adam' gibi kendince sessiz bir protestoya girişmiş, yıllarca kulübede durmuştu.
Bakmayın siz onun suskun kulübe nöbetine...
Semih en kritik anlarda attığı gollerle takımını zirve mücadelelerine ortak etmişti. Son üç yılın kulüp ve kenar yönetimi, Alex'ten sonra Semih'i de kaybetmeyi başardı(!) Semih bu yıl kadroda yer alabilir miydi, alsaydı, verimli olur muydu; orası tartışılır ama ben teknik direktör olsam; gol attıktan sonra yedek kulübesine gelen arkadaşının kafasına şaplak attığını görmek için bile Semih'i kadroda tutardım. Çok mu duygusal davranıyorum?
Hiç de değil. Futbolun içinden 'duyguyu' alın, geri neyi kalır ki?
Bu arada Alex, tercüman Samet'ten sonra Semih'i de Brezilya'da kanatları altına almaya hazırlanıyormuş. Bizimki okyanus ötesinde 'Canlı Vefa Müzesi' kuruyor olmasın?
Heyhat!..
Fenerbahçe yönetiminin 'vefa'yı Alex'ten öğreneceği günleri görmek de varmış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA