Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Polisiye diziler güldürüyor

Aralarında gerçek komedi dizileri de var tabii ama okurumuz Aydoğan Acar'a göre ekrandaki polisiye dizilerin neredeyse tamamı insanları güldürüyor...
Özellikle
de özensizce seçilen polis kıyafetleri ve aksesuvarlarını 'işi bilenler' adeta kahkahalarla izliyorlar. İşte okurumuz Acar'ın izlenimleri:
"Dizi yapımcılarının tamamının bir hatası var: Polis kıyafetleri!
TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde de vardı ama ben tesadüfen TRT prodüktörlerinden birisi ile tanışıp olayı anlattıktan sonra o dizide kısmen kıyafet değişti.
Dönem dizilerinde kullanılan polis kıyafetleri, 1981'den sonrasının kıyafetleridir. Bir de bazı polisiye sahnelerde anormallikler çok oluyor. Aklı başında birine danışıp fikir almak çok mu zor?
Hele bir Arka Sokaklar var ki, akıllara zarar. Ekip Şoförü: Emniyet Amiri.
Ekip Amiri: Başkomiser.
Ekip Personeli: Komiser ve komiser yardımcıları.
Memoli: Organize Suçlar ama şubenin yarısı sivil, yarısı resmi. Olay yerine Süleyman Turan resmi polis otosu ile ulaşıyor. Baskınlara ise tepe lambalarını yakıp siren çalarak gidiyorlar vs. vs..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA