Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Meryem ile Kıvanç olur mu?

Meryem Uzerli ile ilgili şehir efsaneleri türetilmeye devam ediliyor. Son dedikoduya göre, Muhteşem Yüzyıl'ı yarıda bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli, gelecek sezon Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber aynı dizide rol almak üzere Türkiye'ye dönecekmiş. Ay Yapım'ın çekeceği dizide bir Azeri ile Ermeni gencin aşkı konu ediliyormuş.
Bence gerçekleşmesi zor bir ütopya... Zira Meryem'in sözleşmesinde altı yılı bağlayan çok önemli bir yaptırım var. Eğer bu sözleşmeyi hiçe sayıp bir dizide rol alırsa, ciddi tazminat ödemek zorunda kalacak.
Benim tanıdığım Ay Yapım yöneticileri, tazminatı yüklenmeyi ve 'her şeye rağmen' Meryem'i dizilerinde oynatmayı tercih etmez. Çünkü ne TİM'S ile ne de sektördeki bir başka yapım şirketi ile 'kan davası' sürdürecek bir yapıya sahip değiller. Baba Çatay da, oğlu da ilkelerini her daim para kazanmanın üzerinde tutan insanlardır. Hele Meryem ile Kıvanç'ın rol aldığı dizinin, rakip kanalda çarşamba akşamları tam da Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına konulduğunu bir düşünün. Aman ki ne aman!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA