Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Polat'a mesaj var!

Yalan Dünya renkli ve sürprizli bir sezon finaliyle tatile çıktı. Bu kez düğünden kaçan Rıza değil, Nurhayat oldu.
Deniz'in sokakta Rıza'ya evlenme teklif etmesi ise herkesi ters köşeye yatırdı.
Dizide, Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından Gezi Parkı olayları hakkında yaptığı açıklamalarla sansasyon yaratan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'a da gönderme yapıldı.
Nurhayat'ın babası, Zerrin'e sordu:
"O gözlüklerle gece vakti önünüzü görebiliyor musunuz?"
ZERRİN: "Bende kedi gözü var da... O bana karanlıkta yol gösteriyor."
BABA: "Hiçbir şey anlamadım..."
ZERRİN: "Zaten kimse anlamadı!"
Bu arada dizide 'fazla mesai' modası artarak devam ediyor. İlk olarak Olgun Şimşek; hem Selahattin, hem de ikiz kardeşi Ahmet'i canlandırmıştı. Ancak Şimşek ayağını kırıp tekerlekli sandalye ve bastonla dolaşmak zorunda kalınca Ahmet karakteri otomatik olarak buharlaşmak zorunda kaldı. Bu sezon Eylem karakterinin yanına Vasfiye Teyze'yi de ekleyip büyük sükse yapan Gonca Vuslateri'nin ardından; bu kez de piyango, Orçun'u oynayan Bartu Küçükçağlayan'a vurdu. Bartu, dizideki annesi Gülistan'ın çocukluk aşkı Biracı Zeynel'i canlandırmaya başladı. (Dizi zaten Selahattin'in yasak aşkının sevimli gösterilmesi nedeniyle eleştiriliyordu. Şimdi de 'Biracı' karakteri sıkıntı yaratacak gibi)
Merak ettiğim, dizide ikinci karakterler için oyunculara ekstra para ödeniyor mu?
Yoksa, bu oyuncular "Nasıl olsa yeni karakter, kaçınılmaz olarak bir reklam kampanyasının yüzü olur, farkı oradan tahsil ederim" diye mi düşünüyor?
Öyle ya, bugüne kadar Yalan Dünya'da rol alıp da reklama çıkmayan bir oyuncu gördünüz mü?
Bence bu yıl reklamcılara verilen Kristal Elma ödülü Gülse Birsel'in hakkı.
O olmasa kuşaklar, boş kalırdı vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA