Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survıvor'ı kim kazanır?

Survıvor'da zurnanın 'zırt' diyeceği o son perdeye çok az kaldı. Kıbrıs'taki final için herkesin farklı bir tahmini var. Ben de ilk gününden beri dikkat ve merakla takip ettiğim Survivor hakkında tahmin yürütmek istiyorum.
HİLMİ CEM KAZANIR: Çünkü bu tür yarışmalarda sakin, sessiz, derinden gelenlerin son hafta atak yapıp seyircinin gönlüne girdiği çok olmuştur.
Hilmi Cem hem fizik, hem moral kondisyonu ile gerçek bir Survivor portresi çiziyor. En büyük oy potansiyelini elinde bulunduran genç kızlar için de önemli bir cazibe objesi. Ayrıca yarışmanın en hırslı ismi.
HİLMİ CEM KAYBEDER: Çünkü rekabet konusunda deneyimi, diğerlerinden daha az. Yarışma psikolojisini final serisine taşımak için insanda çelik gibi bir sinir olması gerekiyor. Bu gerginliği kaldıramayabilir.
MURAT KAZANIR: Çünkü kazanmaya herkesten daha fazla odaklanmış görünüyor. Her elemeden yüzünün akıyla çıktı. Bu da önemli bir oy potansiyeli olduğunu gösteriyor.
MURAT KAYBEDER: Çünkü aşırı duygusal. Çevre faktörlerinden olumsuz etkileniyor. Kafası eğer bir şeye takılmışsa, en basit yarış bile onun için kabusa dönüşüyor. Fiziki kondisyon gerektiren oyunlarda ona avantaj getiren gençliği, iş psikolojik savaşa geldiğinde ona kaybettirebilir. ÜMİT KARAN KAZANIR: Çünkü finalistler arasında rekabete en yatkın ve hazırlıklı olanı. Aynı zamanda iyi bir taktisyen. Çözümlemeleri çoğu zaman doğru çıkıyor. Murat'ın tam tersine, fiziki kondisyon gerektiren oyunlarda ona dezavantaj getiren ilerlemiş yaşı, iş psikolojik savaşa geldiğinde ona yarışı kazandırabilir. Ayrıca arkasında bir takımın taraftar desteğinin bulunduğu da unutulmamalı.
ÜMİT KARAN KAYBEDER: Çünkü halk daha önceki yaşamında 'yeterince kazandığına' inanıyor. Tavrını gençlerden yana koyan izleyici, ona hayal kırıklığı yaşatabilir. Ayrıca temsil ettiği kulübün rakibi olan daha büyük bir taraftar kitlesi bulunduğu da göz ardı edilmemeli.
DOĞUKAN KAZANIR: Çünkü 7'den 77'ye herkesin sevgi ve saygı duyduğu bir soyadını taşıyor. Ayrıca yarışmanın en dürüst ve sempatik isimlerinden biri olmayı başardı. Çok güçlü bir oy potansiyelinin bulunduğu herkesin malumu.
DOĞUKAN KAYBEDER: Çünkü soyadının 'haksız rekabete' yol açtığını düşünenler de olabilir. Ayrıca zaman zaman odaklanma sorunu da yaşıyor. Girdiği duygusal girdaplardan kurtulması zaman alıyor. Bu durum final için büyük bir dezavantaj oluşturabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA