Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mahirdevran ile tanışın

Mahidevran'ı Muhteşem Yüzyıl'dan tanıyorsunuz... Hani Nur Fettahoğlu'nun başarıyla canlandırdığı, Şehzade Mustafa'nın annesi, Hürrem Sultan'ın ezeli rakibi olan sultan...
Peki ya 'Mahirdevran' desem, tanıyanınız çıkar mı?
Ben de kendisiyle pazar gecesi Bugün TV'de tanıştım.
Efendim, Mahirdevran benim gibi hastaları için hazırlanmış bir klasik otomobil programı.
Nicedir History Channel'da ve Discovery'de yayınlanan yabancı klasik otomobil programlarını izleyip "Niye bizde de yapılmıyor?" diye iç çekerdim. (En büyük hayalim, Overhaulin- Yenileme programındaki tasarımcı Chip Foose'un garajdaki 51 model Opel'imi araklayıp bir hafta sonra bana gıcır gıcır teslim etmesi)
Nihayet bizde de bir klasik otomobil programının yapıldığını görmek beni mutlu etti.
Mahirdevran; 'yeniden mahir, yetenekli, bilgili kişinin eline dönmek' anlamını taşıyor. Ünlü oyuncu Orhan Kılıç'ın sunumuyla ekrana gelen programda klasik araç sahipleri, eski otomobillerine nasıl yeniden hayat verdiklerini anlatıyor.
biri, 48 model Desoto'su için "Tozunu alırken bile içim titriyor" diyordu.
Klasik otomobillerle ilgilenmeyenler için bu, abartılı bir söz alabilir ama ben o arkadaşı öyle iyi anlıyorum ki...
48, 50, 52 model yaşlı hanımefendilerin ekranda salındığını görmek ise benim gibi klasik hastaları için büyük keyif. Klasik otomobil tutkusu son yıllarda bizim ülkemizde de adeta 'salgına' dönüştü.
Eğer konu ilginizi çektiyse, pazar akşamları 22.15 sularında Bugün TV ekranları başında olun derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA