Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kahireli Palas'ın defoları

Okurumuz Bahar Gökçek, yeni dizi Kahireli Palas'ta gözüne çarpan hataları not etmiş:
"Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı ve özellikle de 'Gaf Kürsüsü' bölümünüzü severek okuyorum. Ben de naçizane Kahireli Palas dizisinde rastladığım bazı hataları belirtmek istedim.
Öncelikle söylemek isterim ki; Kahireli Palas'ı yeni bir dizi olmasına rağmen 'günlük dizi' olduğu için severek takip ediyorum ama yine günlük dizi olmasındandır sanırım dizi sahneleri çok çabuk ilerliyor ve bu sürat, hatalar sebep oluyor.
1- Kahireli Palas'ın gelini Rezzan Hanım, duştan çıktıktan sonra oğlu Murat'tan Hüseyin Efendi'yi aramasını söylüyor. Murat, kendi cep telefonundan Hüseyin Efendi'yi aramasına rağmen Hüseyin Efendi telefonu "Buyurun Rezzan Hanım?" diye açıyor.
2- Rezzan Hanım koltukta oturuyor. Daha zil çalmadan kapıya bakmak için yerinden kalkıyor. Zil, daha sonra çalıyor.
3- Kemal Bey ve ailesi salonda oturuyor. Avukat, Kemal Bey'i cep telefonundan aramasına rağmen, Kemal Bey telefonda "Merhaba Avukat Bey, ben Kemal, nasılsınız?" diyor.
4- Kemal Bey'in toplantının ortasında cep telefonu çalıyor ve telefonuna bakmadan "Buna bakmam gerekiyor" diyor. Telefonu açtıktan sonra da "Ben beni sonra ararım" diyor.
'Gaf Kürsü'nüze layık mı bilmem, ama ancak bu kadarını bulabildim. Layık görür de yayınlarsanız sevinirim. Bu arada dizide eksikleri bulmama rağmen yine de severek izliyorum.
Bence siz de bu diziyi takip ederseniz 'Gaf Kürsü'nüz boş kalmayacaktır.
NOT: Pazartesi günü yazılarınız olmadan hiç çekilmiyor. Sevgiler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA