Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Elektroşok lazım!

Son zamanlarda altında BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) imzası olup da beni hayal kırıklığına uğratan televizyon dizisi ya da film olmamıştı. BKM adeta şov dünyasına yetişmiş eleman sağlayan bir fabrika gibi çalışıyor, her sezon birkaç gencin şöhrete ulaşmasına aracılık ediyordu.
atv'nin yeni dizisi Aldırma Gönül de BKM yapımıydı. Bu nedenle çok yüksek bir beklenti ile ekran karşısına geçmiştim ama ne yalan söyleyeyim, ağzımda sadece keçi boynuzu tadı kaldı.
Aslında kadrosu yıldız kaynıyordu. En sıradan rol için bile usta oyuncular seçilmişti. Şahin Irmak tamamdır, Ulvi Alacakaptan'a zaten söyleyecek söz yok!
Tülin Özen de zamanla istim tutacaktır.
Ama... Senaryo ve espri kalitesi, oyuncuların boyuna erişememiş gibiydi.

DÜZ ÇİZGİ HALİ
Dizi, anladığım kadarıyla Kings of Queens'den uyarlamaydı ama 'Türkiyelileştirme' konusunda biraz sıkıntı var gibime geldi. Ekran karşısında kaldığım 1.5 saat boyunca kahkaha atmak şöyle dursun, gülümsediğim anlar bile azdı.
Her şeye rağmen BKM markasının, bu işin de üstesinden geleceğine, eksik ve yanlışları hızla kapatacağına inanıyorum.
Yine de televizyonda en zor şeyin, ölü bebeği hayata döndürmek olduğu unutulmamalı... Bu dümdüz çizgiye zigzag yaptıracak acil bir elektroşoka ihtiyaç var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA