Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Muhteşem 'My Way'

İyi bir oyuncunun aynı zamanda iyi bir sese sahip olması artık şov dünyasının vazgeçilmez kurallarından biri haline geldi. Zira dublaj giderek 'ayıp' kabul ediliyor. İzleyici, her oyuncunun dizilerde artık kendi sesini kullanmasını bekliyor.
İyi telaffuz, doğru tonlama ve temiz Türkçe; bir oyuncunun kariyer basamaklarını daha hızla tırmanmasını sağlıyor. Hâlâ dizi ve film seslendirmelerinde dublajcı kullanmak zorunda kalanlar ise 'çağdışı' kabul ediliyor.
Bir oyuncuya artı değer kazandıran yeteneklerden biri de müzikal kulağa bir sese sahip olması. Yani iyi şarkı söyleyebilmesi...
Star Life programında Halit Ergenç'in Çeşme'deki 'muhteşem' sahne performansını izleyince; bu oyuncuya duyduğum saygı bir kat daha arttı. Ergenç, bir gece kulübünde istek üzerine mikrofonu eline almış ve Frank Sinatra'nın ünlü 'My Way' şarkısıyla oradakileri mest etmiş.
Belki yeni sezonda Kanuni'yi Muhteşem Yüzyıl'da bir ilahi okurken izleriz ya da bir albümle kulaklarımızın pasını siler; kim bilir!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA