Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yapma Murat Kardeş!

FOX'un Çalar Saat'inin 'yaz nöbetçisi' Murat Güloğlu; selefi Fatih Portakal'ı aratmayan, son derece sıcak ve sevimli bir sunum sergiliyor. Ancak Güloğlu'nun son hafta içinde sürekli kullandığı veda cümlesi, 'özgün' sunumunu gölgeler nitelikteydi. Murat, "Yarın kimselere randevu vermeyin de aynı saatte bu ekranlarda buluşalım" deyip durdu.
Malum, bu söz merhum Mehmet Ali Birand ağabeyimiz ile özdeşleşmişti. Genç bir sunucunun ağzında bana yabancı ve iğreti duruyor gibi geldi.

ANLAYAMADIM
Oysa sevgili Murat kardeşimin 'Evinizin oğlu Murat Güloğlu' ve 'Kimselere eyvallah demeyen program Çalar Saat' gibi son derece kendine has sloganları var.
Niye başkasına öykünüyor, anlayamadım.
Tabii ki duayen Mehmet Ali Ağabey gibi olmak, her genç televizyoncunun idealidir ama unutulmamalı ki, Mehmet Ali Ağabey'in meslekte en önem verdiği kriter 'özgün olmak ve fark yaratmak'tı.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA