Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eser ile Ebru olur mu?

Acun, yeni sezona ciddi jüri değişiklikleri ile giriyor.
Yetenek Sizsiniz'de Sergen Yalçın'ın yerine Eser Yenenler; O Ses Türkiye'de ise Mustafa Sandal'ın yerine Ebru Gündeş oyuna girecek.
Ne yalan söyleyeyim; futboluna hayran olsam da, Sergen Yalçın'ın Yetenek Sizsiniz'deki jüri üyeliğine ısınamamıştım.
Acun belli ki kişisel yakınlığından ötürü Sergen'i kadroda tutuyordu. Zira Sergen yapıma en küçük bir olumlu katkı sağlamıyordu.
Aslında bu sezon Sergen'in oyundan alınışı sırasında tabelada Ümit Karan'ın forma numarasını görmeyi bekliyordum. Çünkü Survivor'daki performansının yanı sıra, doğaçlama espri yeteneği ve sürprizlere açık kişiliği ile öne çıkmıştı ama Acun hep yaptığı gibi topu yine kalecinin yattığı köşenin tersine vurdu ve Eser Yenenler'i tercih etti.
Eser, ta Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan beri bu köşenin övgü şampiyonlarından. Rüştünü ispat ettiği Eyvah Düşüyorum ve 'Eser'in ustalık eseri' diye niteleyebileceğim 3+1 ile yıldızı parladıkça parladı. Kıvrak zekası ve mizah konusundaki yaratıcılığı Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye çok şey katacağa benziyor.
Zira geçen sezon programın tüm espri ve aksiyon yükü, Acun ile Hülya arasındaki didişmeye bırakılmıştı.
Eğer Eser, sinema filmleri, reklam kampanyaları ve talk show programının yoğun trafiğinden dolayı konsantrasyon sorunu çekmezse; programı alır, götürür.
Gelelim Ebru Gündeş'e... Küçümsenmeyecek bir Popstar Alaturka deneyimi var. Her ne kadar saygıda kusur etmemek adına azıcık Orhan Baba ile Diva'nın gölgesinde biraz 'güdük' kalmış olsa da, durumu iyi idare ettiği söylenebilir. Üstelik hırslı yapısı, tam da jüriyi tamamlayacak cinsten.
O Ses Türkiye'de giren oyuncu doğru ama çıkan oyuncunun doğru olduğunu söyleyemeyeceğim. Zira Mustafa Sandal, jürideki tek profesyonel prodüktördü. Bence eksikliği hissedilecek.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA