Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dilara'nın intikamı

İntikam gerçekten soğuk yenen bir yemekmiş. 3+1'in sezon finalini izleyince daha iyi anladım...
Eser Yenenler, programın ortalarına doğru ikinci konuğunu anons etti:
"Dilara Gönder, daha önce de konuğum olmuştu. Eyvah Düşüyorum'da sakatlanan tek yarışmacı oldu. O gün topuklu giymişti..."
Dilara ise programa pek 'dolu' gelmişti. Sazı eline aldı ve vurdu tellerine... "Beni buraya özür dilemek için çağırdığını sanmıştım" diyerek başladı salvolara.
Meğer Eser bu olaydan sonra Dilara'yı arayıp bir geçmiş olsun bile dememiş. Hatta ayağı kırıldığı için evde alçılar içinde yatan Dilara, Cengiz Semercioğlu'nun programına konuk olan Eser'in kendisi için söylediği "Önemli bir şeyi yok, hafif bir burkulma" sözüyle iyice çılgına dönmüş. Hatta Dilara'nın annesi de Eser'e bolca sitem etmiş...
Canlı yayında hiç beklemediği ve sitem boyutunu da aşan bir 'suçlama' ile karşı karşıya kalan Eser, çareyi hemen reklama pas atmakta buldu. Eser'in daha sonraki dakikalarda da keyfinin bir türlü yerine gelmediği gözlendi. Allah tüm sunucuları 'canlı yayın intikamlarından' korusun. Amin!..
Bu arada Dilara, Zor İşler programıyla her hafta çeşitli mesleklerin zorluklarını bizzat yaşayarak anlatıyor. Bu hafta onun sayesinde canlı yayın sunuculuğunun 'ne denli zor' olduğunu gördük!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA